Levering

Bij Maxam-deuren.nl zit de levering van uw nieuwe garagedeur bij de prijs inbegrepen. Uw nieuwe garagedeur wordt geleverd door maxam-deuren.

De afleveringsplaats:
Wijkt het leveradres af van het postadres, dan dient u dit op te geven bij uw bestelling. Dit geldt tevens voor een afwijkend telefoonnummer.

Afleverdatum en -tijd:
Op moment van bestellen moet u rekening houden met een levertijd van 1 week. Na deze 1 week neemt maxam-deuren contact met u op voor een afspraak. U kunt dan vervolgens in overleg met maxam-deuren zelf aangeven wanneer u de garagedeur geleverd wilt hebben.
Heeft u ervoor gekozen om niet vooraf te betalen, dan moet u aanwezig zijn om het resterende bedrag contant of in overleg met maxam-deuren middels de pin betalen.

Hieronder ziet u een afbeelding hoe uw garagedeur geleverd zal worden. Ziet u ergens een beschadiging in het karton meld dit dan direct via de mail met een foto en controleer of u pakket niet beschadigd is. Uw garagedeurblad wordt altijd in de fabriek gecontroleerd op oneffenheden en zal dus altijd onbeschadigd de fabriek verlaten.

Leveringen